Připravujeme na listopad

Vesta Elegant Black

2 190 

Hmotnost 0,25 kg
S
M
L
Vyčistit
Katalogové číslo: - Kategorie: , , Štítky: , , , , , , , ,

Elegantní vestička ze 100% vlny, která doplní a rozzáří vaše outfity a zároveň krásně zahřeje i v zimě. Vesta je bez zapínání, s dvěma bočními kapsami. Velikost je hodně na tělo, pokud chcete pod vestu nosit tlustý svetr, pořiďte si o velikost větší. Pokud ji budete nosit na košile, šaty a halenky, pořiďte si vaši standartní velikost.

Je to ideální kousek na přechodové období a také pro vrstvení se všemi našimi šaty. Vestu unosíte od podzimu do jara a s teplým svetrem dokonce zimě díky skvělým vlastnostem čisté vlny.

Modelka má na sobě velikost M a je vysoká 168 cm.

Vrchní materiál: 100% vlna s certifikátem Mulesing free → při výrobě vlny netrpěla žádná ovce
Podšívka: 100% bavlna se saténovým povrchem
Gramáž: 410 g/m2
Barva: Black – černá

     Mulesing Free

Vesta Elegant

Velikost Šířka přes prsa Šířka v pase Celková délka
S 45 cm 46 cm 44 cm
M 48 cm 49 cm 45 cm
L 51 cm 52 cm 46 cm

Péče o vlnu

Vlna přirozeně hřeje a odpuzuje vodu, takže zvládne i mírný déšť. Zároveň pohlcuje pachy, ale pokud se vám bude zdát, že vlněný kousek trochu nepříjemně cítíte, stačí ho nechat vyvětrat. Vlna se krčí podstatně méně, než jiné materiály a díky přirozené elasticitě se sama vrací do původního tvaru, stačí zavěsit na ramínko a za pár hodin se vlastní vahou vyrovná. Další možnost je kousek pomocí parní žehličky propařit. Špíny se zbavíte kartáčem na oblečení a mírných žmolků (které se při nošení vlny přirozeně objeví) použitím odžmolkovače. Nikdy nepoužívejte bělidla a 100% vlněné kousky nikdy neperte, mohli byste si je nenávratně poškodit, po sezóně je odneste do čistírny a uložte v prodyšném obalu k letnímu spánku.

Vlna

Vybrali jsme 100% vlnu s certifikací Mulesing Free - při její výrobě tedy netrpěla žádná ovce. Vlna přirozeně hřeje, odpuzuje vodu, takže zvládne i mírný déšť. Zároveň pohlcuje pachy, ale pokud se vám bude zdát, že vlněný kousek trochu nepříjemně cítíte, stačí ho nechat vyvětrat. Vlna se krčí podstatně méně, než jiné materiály a díky přirozené elasticitě se sama vrací do původního tvaru, stačí zavěsit na ramínko a za pár hodin se vlastní vahou vyrovná. Naše vesty z vlny jsou příjemně teplé, lze je nosit celý podzim, jaro a i v mírnější zimě. Špíny se zbavíte kartáčem na oblečení a mírných žmolků (které se při nošení vlny přirozeně objeví) použitím odžmolkovače. Jen je nikdy neperte, ale odneste do čistírny.

Co když mi oblečení nebude sedět?

Zboží můžete vrátit či vyměnit do 14 dnů od obdržení zásilky, nenošené a s cedulkou. Do balíku přiložte vyplněný formulář nebo pokud nemáte tiskárnu číslo objednávky, číslo bankovním účtu a informace, co s daným zbožím máme dělat. Peníze od nás obdržíte do 14 dnů od převzetí zásilky. Zboží zakoupené bez objednávky přímo v naší kamenné prodejně lze vyměnit (nikoliv vrátit) do 14 dnů. Peníze vracíme vždy pouze na váš účet či na vaši platební kartu. Pokud měníte, je nutné se domluvit předem na rezervaci.

Prosíme o vrácení službou Zásilkovny na výdejní místo. Pokud Zásilkovnu neznáte, podívejte se na jejich video návod, jak snadno se zásilky posílají.

Zásilkovnou:
Leona Průchová
Pobočka: Textilní Galanterie, Veletržní 18, Praha 7, ID pobočky 4884
+420 775 348 777, info@minile.cz

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Vesta Elegant Black“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Abyste mohli přidávat fotky do své recenze, musíte být přihlášeni.

Dotaz na produkt

Děkujeme

Budeme vás kontaktovat v nebližší možné době.

Vaše osobní data budou použita pouze za účelem reakce na váš dotaz.